29
september
2009

Wanderson+Zlatan=!

Det blågula landslagets problem med målskyttet kan lösas på ett mycket enkelt sätt. Ge Wanderson ett svenskt pass! Allsvenskans skytteligaledare är ljusår från en plats i sitt hemlands nationselva. Tvivlar på att förbundskapten Dunga ens vet vem Wanderson är, och än mindre har hans mobilnummer. En enkel fråga från svenskt håll, ett erbjudande som skulle öppna för möjligheten att spela i internationella mästerskap, skulle därför säkerligen besvaras med ett ja.

Det intressantaste av allt är ju: Hur skulle denne knixare, trixare och undanläggare trivas som anfallspartner till Zlatan Ibrahimovic? Antagligen alldeles utmärkt. Hur han skulle trivas med Lars Lagerbäck är en helt annan frågeställning. Och Roland Andersson ... och Balsom (milde himmel...) och gågossarna på mittfältet och i försvaret. Ni vet de där som numera snittar 100 A-kamper utan att någon enda j-l kan förklara hur det gått till.

Naturligtvis är det här bara fria fantasier och förhoppningar, lika omöjliga i förhållande till verkligheten som:

A: Att förbundet skulle vakna och erkänna att Allsvenskans ståplatsläktare numera är ett relativt säkert tillhåll för knarklangare (och -användare).

B: Att samma förbund skulle vakna och inse sitt eget storhetsvansinne vad gäller ansökan om EM 2016, ett evenemang som i så fall kräver att de alldeles nya arenorna i Malmö och Göteborg måste byggas om och utökas. Samhällsekonomiskt vansinne!

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39