13
mars
2017

Djurgården satsar framåt

Gustav Engvalls sena ankomst till Djurgården ritar delvis om kartan inför den allsvenska starten. Det har varit lite si och så med anfallskrutet för Stockholmarna, som nu snabbsöker efter ytterligare en anfallare. Nigerianen Haruna Garba verkar vara näste man att skriva på för blåränderna. Med den saken avklarad kanske man borde se sig om efter en ledargestalt för backlinjen. Såvida man nu inte siktar på att vinna varje match med 5–4.

När Hammarbys nye tränare själv handplockar spelare till försvaret känner sig sportchefen Mats Jingblad överflödig och drar sig tillbaka. Hårdvinklat? Kanske, men med en gnutta av sanning.

AIK räknade med att få spela fotboll i cupkvartsfinalen borta mot Häcken. Men det blev märkvärdigt lite av den varan (och stryk med 3–0) sedan Häckens nye tränare Mikael Stahre mött sitt gamla lag med tre defensiva centrala mittfältare. Då blir det mycket hälseneskav och väldigt lite rull på ett tillslag.

Under tiden har Brommapojkarna krigat sig fram till semifinal i Svenska cupen. Kan det bli en Europabiljett för BP eller Östersund?

I en annan del av Europa får han med armbågarna ta igen sig i tre matcher. Det sägs att statyn ska omformas (slipas här och var) för att bättre visa vad han är bäst på.

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39