27
maj
2019

Guldstrid för Curtis?

Östersund uppges jaga Evertons Bassala Sambou, en 21-årig tysk anfallare vars kontrakt är på väg att gå ut. Den förstärkningen kan laget behöva. Detta trots att han tillbringade hela säsongen i reservlagsserien och ännu inte har ligadebuterat.

Det är inte mycket som gått ÖFK:s väg i vår. Skadorna har kommit en efter en, bland annat på omskrivna lånet Ravel Morrison. Samtidigt går 18-månaderslånet av Tesfaldet Tekie ut. Den f.d. Norrköpingsmittfältaren återgår till Gent.

I bortaförlusten mot Djurgården satt Curtis Edwards på bänken. Han är en av få som finns kvar i truppen från den spektakulära säsongen i Europa League 2017/18. Nu talas det om att både Hammarby och Djurgården visar intresse för den allroundkunnige mittfältaren som på så sätt – trots allt – kan bli inblandad i årets allsvenska guldstrid.

I dagarna har lagets förre tränare Graham Potter bytt arbetsgivare från Swansea City till Brighton. Han kom till Swansea för att ta upp klubben i Premier League men slutade tia i tabellen. Brighton innebär ett kliv upp i Premier League, till en klubb som hängde kvar med liten marginal. Under tiden går förre klubbordföranden Daniel Kindberg och väntar på rättegång för misstänkta ekonomiska oegentligheter.

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39