07
november
2016

Ingen oro trots skador

Janne Andersson har fått tre återbud inför Frankrike. Men laget ska inte behöva rasa ihop för det. Martin Olsson kommer att saknas till vänster. Men Marcus Berg finns det täckning för.

Att Mikael Lustig trampades på foten i lördags mot Inverness är däremot någonting som ger Bister anledning att korka upp champagnen. Bolognas Emil Krafth såg så pass bra ut mot Bulgarien att det inte finns någon anledning till oro där heller. Krafth driver på framåt där Lustig tvekar och spelar ängsligt.

• Zlatan ångar på. Men i vilken riktning? Att klämma åt Fenerbahçes dansk Simon Kjær kring halsen i Europa League var kanske inte så begåvat. Att därefter göra två mål på bottengänget Swansea återupprättar givetvis hans världsmästarstatus, men bara hos svenska kvällsdrakar. Mästerliga mål (självklart) och kanske mindes han PSG:s matcher mot franska pajaslag. Plumpen var det gula kortet. Det innebär att han missar den kommande viktiga matchen mot Arsenal. Det var inte vad hans just nu tämligen skamfilade rykte behövde.

• Patrik Carlgren är sur för att han inte fick stå i AIK:s avslutningsmatch. Norling verkar ha fått nog och där är väl ett bra skäl att inte skriva nytt kontrakt med honom. Pratkvarn.

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39