22
maj
2012

”Något stort på gång”

Daniel Majstorovic gör sitt bästa för att hetsa AIK-fansen inför hans återkomst i svensk toppfotboll. "AIK har något stort på gång," säger Majstorovic.

Kanske det. Men 5–2 mot årets kroniskt slarviga upplaga av IFK Norrköping är sannerligen inte rätt värdemätare för framtida storverk. Sedan är det väl också så att den f.d. landslagsspelaren bör komma igenom sin rehabiliteringsträning innan man börjar drömma för mycket.

Dessutom bör åtminstone en ytterligare pusselbit falla plats innan AIK:arna jublar. Ackvisitionen av Majstorovic måste ju rimligen betyda att man räknar med att sälja Alexander Milosevic, detta trots att AIK-löftet så här långt inte har gjort någon kanonsäsong.

Alltså: Fixa rehabträningen och sälj Milosevic. Sedan kan vi snacka. Annars är risken att det enda stora Majstorovic kommer att få uppleva i AIK är ett nytt, jättelikt skuldberg.

• Den som till äventyrs följer den här spalten kanske minns hur jag i vintras yrade om New York Rangers, deras finfina lagspel och möjligheterna att gå hela vägen i Stanley Cup.

Well, laget har kommit ganska långt. Just nu är det 2–2 i matcher mot New Jersey i semifnalen. Men det kostar, kära läsare, det kostar.

Att se matcher som börjar 02.00 innebär goda chanser att frukosten går år fanders. Är det någon mer än jag som förstört gröten genom att ösa på grillkrydda i stället för kanel?

Man fattar det ju precis när de första kornen når tallriken och utbrottet som följer kan liknas vid "Tortorella när Kreider tar korkad utvisning i tredje."

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39