19
mars
2017

Rasmus slutar – jag också

Medan Östersund skaffat sig en mer än rimlig möjlighet att bli det första Norrlandslaget som vinner något händer märkliga saker på andra håll.

Att Oscar Wendt säger upp sig i landslaget är dock inte så egendomligt. Han har analyserat läget och insett att han i bästa fall är trea bakom Jonathan Augustinsson och Martin Olsson. Det enda som återstår är då att bli blixtinkallad när någon av de båda skadat sig. Att, med andra ord, få en planerad ledighet spolierad. Klokt beslut.

Betydligt konstigare är att även Rasmus Elm förklarar att det får vara slutspelat i landslaget. Janne Andersson höll färgen när han kommenterade detta lätt absurda uttalande. Bister kom osökt att tänka på Pippi Långstrump när hennes kamrater Tommy och Annika berättade att det var sommarlov på gång. Pippi, som aldrig hade en tanke på att gå i skolan, blev avundsjuk och ville också ha sommarlov. Det är nästan så att jag också funderar på att ringa Janne A och klargöra att det inte kan bli något i fortsättningen.

En källa som fortfarande ingenting fattat är fotbolltransfers.com, som i flera år ansett att Elm har ett marknadsvärde på 18 miljoner. Dock har man aldrig ens antytt att någon vill köpa.

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39