18
november
2018

Sanna ord om John

John Guidetti är uppenbarligen på väg ut i kulisserna. Han fick inte spela alls i Konya och hemma i Vitoria-Gasteiz får han mest titta på när Alavés gör sin bästa säsong över huvud taget. Sverige vinner (ibland) och Alavés vinner och Guidetti behöver inte ens hjälpa till.

Trots det vill en kvällstidning blåsa upp honom och hålla någon myt om stjärnstatus vid liv. Man redogör för hans situation i klubben men det nämns inget om nedvarvning eller hemflytt. Frågorna serveras på silverfat. Rykten byggs upp till ”nyheter” värda att bygga en text på.

När han själv inte vill tillstå att det skulle finnas intresse från Galatasaray (klubben som Johan Elmander scoutar för) kastar man in ett vedträ i form av ett annat rykte: Intresse från Celtic. Det ställs inte som en fråga till Guidetti, mera som en intressehöjare på slutet när man kammat noll på Galatasaray. Problemet är väl då att han redan har varit i Celtic och att de känner honom där.

Om det i kommande artiklar skulle antydas att Feyenoord visar intresse så vet ni att det är båg. Av just det skälet: Där har han redan varit.

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39