• 1xbet
  • prenumerera banner
  • vi-tippa-online-banner

Allt om spelhjälp för Trav & Fotboll

Välkommen till Vi Tippa Online, sajten för dig som gillar tips och spel, fotboll och trav.

Vi ger dig heta tips varje vecka på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Oddset. Vad gäller travet, får du service dagligen för V64 och V4, plus V86 onsdagar och självklart full service för V75. Dessutom senaste nytt om V75 och V86.

Dagens trav - fredag 17 maj

GS75 Årjäng, söndag 19 maj: Norske Egon hetast i kallblodsloppet

Nästa söndag är det Elitloppet på Solvalla, men den här söndagen får vi hålla till godo med Grand Slam-tävlingar i Årjäng. Som vanligt är de norska inslagen många och även vår spik är en gäst från vårt västra grannland. Talangfulle Egon N.O. tror vi vinner kallblodsloppet. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!

Öppna PDF


V75 Senaste Nytt, lördag 18 maj: Global Winner sårbar favorit

Inte mycket nytt i infoväg har nått oss under veckan. Däremot hittar vi ett och annat fynd, och ett par överspelade favoriter. En sådan är Global Winner i V75-4, som vi tror får svårt att komma iväg felfritt från start.

Till Travservicen


Spela V75 med Vi Tippas experter!

Köp in dig i vårt andelssystem på V75. Vi väntar till strax innan spelstopp innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto och sen loggar du in via länken här nedan.

Vi Tippas Stora (10 andelar á 200 kr)


Lunch-V65 och -V4 Dannero: Björn med ny vinnare

Solängets Björn Karlsson kan det här med kallblod. Hans Tangen Haap tillhör sverigeeliten och nu kan han i nyförvärvet Spang Viktor ha en ny stjärna på gång. Denne spikas, liksom Orlando Triss i V65-1. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!

Öppna PDF


V64 Romme: Knivskarp spik i sista

Nicklas Westerholm har en riktigt bra chans att sätta punkt för omgången, då hans tuffe Knifetown Lover startar i den sista avdelningen. Han spikas, och på lilla systemet lämnar vi även Orvar Mollyn ensam.

Till Travservicen


1x7, 22x6, 194x5 RÄTT = 26 957 KRONOR!

Full pott på vårt stora V75-system till Charlottenlund i söndags. Återbäring: Nästan 27 000 kr. Hoppas du hängde på!


Spela V86 med Vi Tippas experter!

Var med i vårt andelssystem på V86! Vi väntar till strax innan spelstopp idag innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto. Du loggar in via länken här nedan. Häng på

Vi Tippas V86-system


Beställ våra nyhetsbrev!

Du missar väl inte den viktiga senaste nytt-informationen i våra nyhetsbrev för V75 och V86? Du får även service för V5:orna under V86-omgångarna. Vi kompletterar dessutom V75-mailet med ett system, byggt på senaste nytt-information, hänsyn taget till eventuella strykningar, etc. Dessutom BÅDE ett V4- och V5- system! Beställ nu!

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39