12
juni
2017

Slutet nalkas för Zlatan

Mino Raiolas toksatsning höll inte. Medge dock att han ansträngde sig: Munkavle på den ansvarige ortopeden efter Zlatans knäoperation och istället för sansade uttalanden från den som faktiskt tittat in i knäet en kärve barnsligt uppblåsta andrahandsuttalanden från Raiola själv.

Ett handlade om att Zlatans fysik i allmänhet var så imponerande att hans knä i synnerhet skulle komma att tjäna som ett framtida forskningsobjekt. Det måste ha känts lite kallt i byxorna när ortopedens assistent förklarade att något sådant aldrig sagts, vare sig av honom eller hans chef. Efter det kom beskedet från Manchester United: Kontraktet går ut sista juni och då är det tack och adjö.

Ska vi gissa att historien fortsätter med Galaxy i Los Angeles? MLS-säsongen öppnar runt 1 mars och då bör Zlatan vara återställd. Om man ska tro Raiola.

Bister tar hellre rygg på World Soccer, som inte har med Zlatan på årets lista över världens 500 märkvärdigaste spelare och i en bisats om Marcus Rashford klassar knäskadan som potentially career-ending.

Den klubbledare som skriver något annat än ett prestationsbaserat kontrakt med Zlatan Ibrahimovic, 36 år gammal när/om han blir friskförklarad, borde ägna sig åt något annat.

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39